Tietze of costochondritis na een openhartoperatie

Heb jij een openhartoperatie ondergaan en heb je pijnklachten op de borst? Heb je de diagnose syndroom van Tietze of costochondritis gekregen? 

De borstkas is tijdens de operatie open geweest. Er is flinke kracht gebruikt deze langere tijd open te houden. Wij vermoeden dat deze druk er voor zorgt dat de gewrichten van de ribben met wervels in de rug wat schade hebben opgelopen. Door de operatie zijn de bewegingen in de borstkas uit balans zijn geraakt.

Met onze zachte behandelmethode Manuele Therapie e.s (er wordt nooit gekraakt) en cranio herstellen wij de beweeglijkheid van de gewrichten. Zo brengen wij voorzichtig jouw borstkas weer in balans. Met als doel de pijnklachten te laten verdwijnen en weer vertrouwen te krijgen in jouw lijf. Benieuwd naar de ervaring met Tietzebehandeling na een openhartoperatie? Zie hier onder het verhaal van Joke.

 

Joke haar ervaring met behandeling van TIetze na openhartoperatie

 

"10 jaar geleden heb ik een openhartoperatie gehad. Ik bleef altijd last houden van een drukkend gevoel op mijn borst en pijn in mn ribbenkast. Altijd weer terug naar de cardioloog, maar altijd was alles in orde.

Op een gegeven moment ben ik toch maar eens gaan googelen naar pijn in ribben en druk op de borst. Ik kwam uiteindelijk op de site van Olga uit en ik herkende mij in de symtomen van Tietze.

Direct een afspraak gemaakt en na 1 behandeling voelde ik al verlichting en veel minder pijn. In het begin ging ik iedere maand ongeveer een half jaar lang, misschien iets langer dat weet ik niet precies meer, maar ik ben nu nog steeds klachtenvrij, wat een verademing!

Als ik wel weer last krijg, kan ik uiteraard weer een afspraak maken. En Olga is gewoon heel vertrouwd: ik voelde me er direct op mijn gemak."

Een echte aanrader dus.

-Joke, Nieuwerkerk a/d IJssel

Meer ervaringen lezen met Tietzebehandeling?

Last van Tietze, costochondritis of onverklaarbare pijn op de borst na een openhartoperatie? Benieuwd of wij iets voor je kunnen doen?